Поліефірний шнур з сердечниками


Поліефірний шнур з сердечниками

Поліефірний шнур з сердечником стане відмінним матеріалом для декорування, може застосовуватися в сфері поліграфії при  формуванні ручок для паперових пакетів. Шнур не блищить, як дешеві його аналоги, не рветься, відмінно тримає вузол, і це дозволяє використовувати його в швейному виробництві. Завдяки своїй матовості, його використовують рукодільниці. З нього виходять якісні та красиві плетені вироби. Поліефірний шнур з сердечником, а також без сердечника, можна придбати на нашому сайті.

Широкий вибір шнурів для плетіння, а також для поліграфічної продукції, Ви знайдете саме у нас. Поліефірний шнур з сердечником матовий, міцний, відмінної якості можна купити в нашому магазині за оптовими цінами.

Поліефірний шнур з сердечником - це об'ємний шнур, який заповнений м'яким наповнювачем. Це надає плетеному виробу об'ємність і привабливість. Якщо Ви – майстер з плетіння, і Вам необхідно закупити різнокольорові шнури з наповнювачем, обов'язково проконсультуйтеся з нашими фахівцями. Ми підберемо найкращий поліефірний шнур з сердечником для Вашого виробництва. На нашому офіційному сайті Ви завжди знайдете привабливі пропозиції і знижки. Якщо шукаєте поліефірні шнури оптом за низькими цінами, то Вам тільки до нас!

Поліефірний шнур з сердечником продається в намотаному вигляді. Ви просто замовляєте потрібний метраж, а ми підбираємо шнури за кольором і за потрібними для Вас критеріями. Шнури є як в готовому вигляді, так і виготовляються під замовлення. «Shnurik» пропонує дійсно багату палітру кольорів поліефірного шнура з сердечником.