Шнур білий купити


Шнур білий купитиНаша компанія займається виробництвом шнурів, в тому числі білих, купити які можна оптом. Клієнти обирають саме нас завдяки широкому асортименту кольорових примірників високоякісного поліпропілену. Вартість шнура білого, купити за якою можна тільки у великих кількостях, на порядок нижче, ніж у конкурентів, а замовлення від 100 метрів обслуговуються за індивідуальними умовами.

Якщо Ви маєте цех з виробництва одягу або взуття, шнур білий купити просто необхідно, особливо в сучасній моді. Аксесуари та різні предмети одягу можуть стати затребувані при вдалому підборі матеріалів і кольору, не кажучи вже про хенд-мейд продукції.

Друкарні та виробники пакетів також є нашими частими покупцями. Щоб купити білі шнури, у нас замовляють різку продукції. Ми також постачаємо їм шнурівку для папок, бейджиків, цінників і меню. Великі альбоми та записні книжки ручної роботи також можуть бути прошиті нашими матеріалами, тому шнур білий купити у нас дешевше, ніж будь-який інший.

У нашому асортименті Ви знайдете повну палітру кольорів поліпропіленових шнурів різного діаметру. У прайсах у всіх бажаючих є можливість ознайомитися з вартістю кольорових і білих шнурів. Купити за вказаною ціною товар можна в кількості від 300 метрів. Для оптових покупців, які замовили від 10-ти тисяч метрів шнурків, ми надаємо знижки.

Доставка наших виробів здійснюються через Нову Пошту. Умови оплати уточнюйте по телефону.